Giv din morfar en plakat med et rammende budskab i gave

Plakat med citat
Giv din morfar en plakat med et rammende budskab i gave
Henrik Andersen
-
11/10/2022
-

Er du i tvivl om, hvad du skal forære din morfar i gave? Så er en plakat altid et godt valg. Du kan eksempelvis forære ham en plakat med et rammende budskab, som du tror, din morfar vil synes om. Find inspiration her.

Vælg en plakat med et citat fra hans yndlingsfilm

Hvis du vil forære din morfar en gave, som han med garanti vil blive glad for, og som kommer til at betyde noget for ham, så kan du passende vælge en plakat med et citat fra hans yndlingsfilm. Der er mange gode film at vælge mellem, og din morfar må have minimum én, som betyder noget mere end de mange andre.

Vælg en citatplakat med et citat fra den film, der betyder noget for ham. Det kan eksempelvis være hovedpersonens catchphrase, en sjov kommentar eller et rammende budskab. Mulighederne er mange, men det er dig, der kender din morfar bedst, og derfor er det også dig, der ved, hvilken plakat han bør have. Se eksempler hos Sohu-shop.dk.

Du kan også invitere ham med i biografen og se en gammel film, før du forærer ham plakaten. Mange mindre biografer viser fra tid til anden ældre film og gamle klassikere, og det vil din morfar med garanti synes er en spændende begivenhed – særligt, hvis du ledsager ham i biografen, så han kan få lidt kvalitetstid med sit barnebarn.

Vælg et livsbekræftende citat

Har din morfar ikke en yndlingsfilm, kender du ikke til den eller ønsker du bare at forære ham en plakat med et andet budskab end et citat fra en film, så kan du i stedet vælge en plakat med et motiverende og livsbekræftende budskab. Der findes mange forskellige, du kan vælge mellem, men du bør ikke vælge en ‘iværksætter-plakat’.

Dem er der mange af, og de hænger på flere kontorer rundt omkring i landet. De har budskaber, som primært skal motivere de unge mennesker på arbejdsmarkedet, og derfor egner de sig formentlig ikke så godt til din morfar, som ikke længere er på arbejdsmarkedet – eller bare har fået andre interesser på sine gamle dage.

I stedet bør du vælge et livsbekræftende citat, som han kan kigge på. De vil minde ham om, at livet er fantastisk, og det vil med garanti være en plakat, som han vil blive glad for. Du kan enten vælge et citat fra en kendt dansk eller amerikansk forfatter, men du kan også bare vælge én, som du synes er flot og har et godt budskab.

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Svar på 3 spørgsmål om UNICEF og deltag i konkurrencen om et gavekort fra GoGift på 2.500 kr.
Test din viden her!