Giv din morfar en oplevelse han aldrig glemmer

Morfar der er til vinsmagning
Giv din morfar en oplevelse han aldrig glemmer
Henrik Andersen
-
21/10/2022
-

Hvis du vil forære din morfar en god gave, så kan det være en god idé at droppe den klassiske, bløde pakke. I stedet bør du forære ham en oplevelse, som han sent vil komme til at glemme. Her følger en række gode råd til, hvilke oplevelsesgaver du kan forære din morfar til jul.

#1: En tur ud at sejle

Hvis din morfar er typen, som godt kan lide at sejle, hvorfor så ikke forære ham et gavekort til en sejltur? Der findes mange forskellige former for gavekort, du kan købe, som indløser en tur ud at sejle – eksempelvis et gavekort til en sejltur med et gammelt skib eller lignende. Du kan også vælge at forære ham et ophold i sommerhus på en ø.

Her kan I sammen stævne til søs, når I skal mod øen. Det gør ikke så meget, om det er en tur til Ærø eller en anden ø, som ikke er brofast, så længe du tager med, så I får en god oplevelse, som I sammen kan mindes, når den er slut. Der er mange muligheder, og du kan finde inspiration til lignende gaver her.

#2: En vinsmagning

En vinsmagning er en gave, som altid er et hit, hvis den vel at mærke bliver foræret til en person, som godt kan lide vin – og som måske endda også interesserer sig for, hvilken vin det er, der er i flasken. Her er der mange muligheder, men de fleste lokale vinhandlere holder jævnligt vinsmagninger, som man kan deltage i.

Du kan reservere to billetter, så du også selv kan tage med, men du kan også nøjes med at købe en enkelt billet. Det afhænger af, hvad du vurderer, at din morfar vil blive gladest for. Men hvis han er som de fleste andre bedsteforældre, så vil han elske at tage sammen med dig til en vinsmagning, så I får en oplevelse, som I kan dele sammen.

#3: Et gavekort til en restaurant

Et gavekort til en god restaurant er altid en sikker vinder, hvis din morfar er typen, der kan lide at tage ud at spise god mad. Det vil være et endnu større hit, hvis du også selv deltager i middagen, så I kan få set lidt til hinanden. Der er mange forskellige muligheder, men vælge en god restaurant, som du tror, han vil kunne lide.

Du kan eventuelt vælge én, som han ikke har prøvet før, hvis det skal være en smule mere spændende for ham. Er han ikke typen, der kan lide at prøve noget nyt, så vælg i stedet en restaurant, som du ved, at han godt kan lide. Det vil give dig mange pluspoint, og han vil helt sikkert blive taknemmelig for gaven.

Find flere gode gaver til din morfar her.

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Svar på 3 spørgsmål om UNICEF og deltag i konkurrencen om et gavekort fra GoGift på 2.500 kr.
Test din viden her!